17 Temmuz 2012 Salı

Yeni Ciciler ve Diğer Şeyler :)

Merhabalar :) Bu postta bir kaç gündür yaptıklarımı/aldıklarımı anlatacağım :)

  İki günlüğüne diye gittiğimiz Bolu'da bol bol fotoğraf çekinip, birazcık alışveriş yaptık :)
İşte manzaradan bir kare:


Ve mangal yakmaya çalışan benden bir kare:


  Alışveriş yaparken bir kaç tane de oje aldım , işte ojelerim :)


Parmaklarımda duruşunu da çektim. Ama üşengeçliğimden altındaki siyah ojeyi çıkarmadım, iki kat oje sür, sonra onları çıkar... Çok üşengecim :) Siyah oje iki gündür tırnağımda olduğu için kenarları bozulmaya başladı, kusura bakmayın lütfen :) Yeşil, açık mavi, her ne kadar belli olmasa da mor, pembe, lila, bir de sürmediğim simli iki oje var. İşaret parmağımın tırnağı da nazardan kırıldı. Takma tırnak zannediyorlar bazen tırnaklarımı :) Değil vallahi, kendi tırnaklarım :)




Ankara'ya geldikten sonra kitapçılarda dolaşalım diye düşünmüştüm, çıktık kardeşimle evden, para çekmek için atmye gittik ama ben şifremi unuttum! Üstelik de kartım atmnin içinde kaldı :((((( Para çekemedim, istediğim gibi alışveriş yapamadım, sinirimden dudağım uçukladı, neredeyse iki katı büyüklüğünde :((  Bütün bunlara rağmen yine de iki kitap aldım. Deeanne Gist'in bende olmayan diğer iki kitabı. Aslında hiç aklımda yoktu ama birden karşıma çıkınca aldım hemen :) İşte kitaplarım :

Yine tarihi aşk romanı :)


Yaralı Bir Kalbin Derinliklerinde: Bu kitap Essie'nin yarım kalmış hikayesinin devamı. Kadının günahını almışım burada yazdığım tanıtımda. Ama bilmiyordum ki, ne yapayım? Neyse Essie'nin maceraları devam edecek, okurken çok eğlenmiştim, bu kitap da çok eğlenceli olacak eminim... Ve umarım Essie aradığı aşkı ve eşi bulacak :)

Saklı Öpücük: Yazarın son kitabı... Tarihi aşk yine, bakalım bu kitap nasıl olacak? Karakterler arası diyalogları çok beğeniyorum ben Gist'in kitaplarında.

Kahvem de görüldüğü gibi baş köşede, her zaman :) La Sonsuzluk Hecesi'ni okuyamadım bir türlü. İki gün diye gittiğimiz gezi uzadı ve ben kitabımı yanıma almadığım için çook pişman oldum. En kısa zamandan okuyup yorumlayacağım :)
Sevgiler...

2 yorum:

  1. canım bende gecen sene bu zamanlar boluya gitmiştim ama tam bolu değil kartalyaya çıkarken kındıra köyünde villa neva isimli bir butik otelde 2-3 konaklamıştık ve bu aradada boluyu dolaşma fırsatım olmuştu..ojelerine bayıldım:))iyi günlerde sür canım..kitaplarınıda merak ettim okuyunca yorumlarını paylaşırsan sevinirim..kahveni gördüm canım kahve istedi bende gidip kendime bir kahve alıyım:))sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Biz de tam Bolu'da değildik, Bolu'ya bir saatlik uzaklıkta olan Mengen'deydik :)Oje renklerimi çok sevdim ama fırçaları çok iyi çıkmadı :( Kahvesiz bir gün düşünemiyorum ben kendi adıma, afiyet olsun sana da... Sevgiler :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...