21 Temmuz 2012 Cumartesi

Kitap Aralıklarım :)

  Sevgili Kitap Bahçesi bir postunda kızına aldığı bikininin etiketini aralık olarak kullandığını yazıp, o güzel külah şeklindeki etiketleri de paylaşmıştı. Ben de elbise şeklindekilere sahip olduğumu söyleyince bir post hazırlamamı rica etti. Ama şöyle ki, aradıklarımı bulamadım. Sadece bir tane elbise şeklinde kalmış, sanırım arkadaşlarıma dağıttım diğerlerini... O yüzden diğer kitap aradıklarımı da göstermek istiyorum. Çoğunu ben yaptım ve üstelik yapımları da çok kolay :)


   Bu sevimli ayıcık eski bir defterimin kapağıydı. Defter bittiğinde atmaya kıyamadım, aklıma da böyle bir şey gelince hemen uyguladım :)


  Bu fotoğrafta üstte gördüğünüz bir düğün davetiyesi, kesip kırpmadan kullanıyorum, ilk haliyle... Ama boyutu biraz büyük olduğu için daha büyük kitaplarda kullanıyorum. Kenarlarının zedelenmesini istemiyorum çünkü... Diğerleri de kardeşimin odasına yapıştırdığımız bordürden artanların değerlendirilmesiyle oluştu, çok sevimliler bence :) :)


  İşte elbiseli olan aralık. Bütün kitaplarımın içine baktım neredeyse ama diğerlerini bulamadım, sanırım arkadaşlarıma vermişim... Yanındaki beyaz tüllü olan ve onun altındaki çiçekli olan yine düğün davetiyesi :) Çiçekli olanı boyadım, kendinden desenliydi ama böyle daha güzel oldu :) Sweet Bears da yine bir defter kapağından :)

  Bu fotoğrafta da ilki düğün davetiyesi :) Onun altındakini yardım için almıştım. Nazar boncuklu olan yine bir defter kapağı, en sondaki de bildiğimiz fotoğraf filmi negatifi :) Çok kullanışlılar bence, burada küpe bile yapmıştım ben :)

Sevgiler :)

6 yorum:

  1. özgecim çok güzel kitap ayracları..davetiyelerden defter kapaklarından yaptığın bu ayraçları çok beğendim canım..

    YanıtlaSil
  2. Çok teşekkür ederim ablacım :) evde böyle güzel bir şey görünce kullanmak istiyorum ne çıkarsa artık :) Sevgiler :)

    YanıtlaSil
  3. Hepsine bayıldım,çok hoş bir bloğ bende ziyarete beklerim.Sevgiler.

    YanıtlaSil
  4. hepsi de çok tatlı. bloğun da çok güzel. en güzel kısmı da kesinlikle şablonun, bayıldım :):)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim iki kere :) Beğenmene sevindim :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...