25 Haziran 2012 Pazartesi

Aşka Şans Ver - Sherryl Woods



    Yıllar önce annesi tarafından terk edilmiş olmanın verdiği ıstırapla bir süre sonra New York'a yerleşen Abby, uzun zamandır hayalini kurduğu finans sektöründe nihayet kendine saygın bir yer edinmiş, eşiyle ayrıldıktan sonra ikizleriyle yeni bir düzen kurmuştur. Bir gün, küçük kız kardeşi Jess'ten gelen telefon her şeyi değiştirecek ve eski defterleri yeniden açacaktır.
    Apar topar çocukluğunun ve ilk gençlik yıllarının geçtiği Chesapeake Kıyıları'na dönen Abby, Jess'in boyundan büyük bir işe kalkıştığını görür. Bu da yetmezmiş gibi, yıllar önce terk ettiği eski sevgilisi Trace de kasabaya geri dönmüştür.
    Abby bir yandan ailesinin dağılan parçalarını yeniden bir araya toplamaya çalışırken diğer yandan da geçmişte olup biteni ve Trace'e olan hislerini yeniden tartacaktır.


   Arka kapak yazısı yukarıdaki gibi, kitabın kısa bir özeti gibi diyebiliriz. Bir de sonunda ikinci kitaptan bir kısım var, Chesapeake Kıyıları olacak ikinci kitabın ismi. Yazar kitabın seri şeklinde ilerlemesini istemiş o yüzden ben çok fazla doymadım kitabın finalinde, eksik parçalar vardı, diğer kitaplarda tamamlanacak muhtemelen. Önerim eğer meraklı ve sabırsızsanız kitapların hepsini elde edip öyle okumaya başlayın :) Diğer kitabın ne zaman çıkacağını bilmiyorum o ayrı :) Çevirisi Selen Tekalp tarafından yapılmış.

   Ben daha önce başka bir kitabını okumadım yazarın ama çok fazla romanı varmış. Bir de Beyaz Dizi'lerde kitapları çıkmış. İşte kendisi...


Sevgiler,
İyi günler...
Özge...

2 yorum:

  1. bu kitabı daha önce duymamıştım bize tanıttıgın için teşekkürler..:))
    blogunun yeni izleyicisiyim:))
    bende seni bloguma beklerim..
    http://sevilindenizi.blogspot.com/
    görüşmek dileğyle..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...