23 Mart 2012 Cuma

Müstakbel Anne ve Baba! :D


Müstakbel anne ve baba,
Bir anlık zevk uğruna beni dünyaya getirmekten siz her ne kadar mutlu gözükseniz de benim fikrimi almamış olmanız bana yaptığınız ilk terbiyesizlik.

Gelmeme az bir süre kaldı. Sürekli benim için bir şeyler alıyorsunuz. Oysa ki ben kendi kıyafetlerimi kendim seçmek isterdim. Etti ikinci bir terbiyesizlik.

Fotoğraf makinesine benzeyen birşeylerle beni izlediniz beni kız olarak bekliyorsunuz. Güç bela sakladığım pipimi çıktığımda nereye koyacaksınız merak ediyorum.

Sevgili babacım, paraya kıyamayıp odamı kendin iğrenç bir şekilde boyadın. Yoruldun biliyorum ama şimdi o pembe boyayı kapatıp nasıl mavi yapacaksın onu da çok merak ediyorum. Annemin ismini koyacam diye annemle boşuna kavga ettiniz. Nasıl olsa ikinizin babasının da ismi 'Golfettin' artık onu koyarsınız bende ömür boyu sizden nefret ederim.

Annecim sana gelince, sanki benim sana bir zararım varmış gibi yalandan binbir türlü naz yaptın çıkınca bunları birbir anlatacam pedere. Ama anlaşabiliriz tabi herseyin bir karşılığı var.

Daha durun bu başlangıç. Neler yapacam size...

Not: Bebek arabasının kliması olsun bari;))




Ahhh kim yazdıysa ellerine sağlık, harika olmuş. Ne kadar güldüm anlatamam. Eğer gerçekten böyle bir çocuk olsaydı, 'fırlama' diye tabir ettiğimiz cinsten olurdu kesin :D


Sevgiler,
İyi günler...
Özge...

4 yorum:

  1. KESİNLİKLE FIRLAMA DERLERDİ :)) O ANNEYE BABAYA ALLAH YARDIM ETSİN YANİ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hehehe :)) Bence de yardım etsin, yoksa işleri zor :))

      Sil
  2. hahahahaah :)) bi anne adayı olarak beni çok güldürdünüz :))) hiç bu açıdan bakmamıştım doğrusu :))süpersiniz :))bu güzel paylaşım için teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim :) Biraz güldürebildiysem ne mutlu, inşallah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız :) Sevgiler :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...