31 Ocak 2013 Perşembe

Bir Kadın Ne İster? =)

Günaydınnnnn =)



Ahh, kesinlikle =))

30 Ocak 2013 Çarşamba

Haberler İyi Değil...




Bir süredir hastanede kontrollere gidiyordum, 4 yıl önce konmuş kanser tanım var. Onu atlatmıştım çok şükür ama tekrarladı sanırım. Bunu buraya yazıyorum, çünkü dualarınıza ihtiyacım var, en ufak bir duanız bile çok önemli benim için.

Ne olur, nasıl olur bilmiyorum, henüz tedavi planım yapılmadı ama buralarda olurum yine, sanırım. Dua edin lütfen benim için, kendiniz için de. Çünkü en değerli şey sağlık.

Bir Kadın Ne İster? =)

Günayyydınnnn =)



29 Ocak 2013 Salı

Kutulu Çekiliş Varrrrr =D

Tekrar selamlar, sevgiler =)

Bilenler bilir, ben bir kutu aşığıyım. Evet öyleyim, karton, metal, seramik... Bayılıyorum kutulara. Hatta annem sık sık "Senin evinde eşya koyacak yer kalmayacak kutulardan!" der =D Ne yapayım canım seviyorum onlarıııııı <3

İşte hal böyle olunca bu güzel kutuların verildiği çekilişe katılmamak olmazdı. Hadi bakalım, inşallah kazanırım, inşallahhhh =)


Bizim Dünyamız'ın hediyeleri kutularla bitmiyor, içlerinde bir kupa ve sürpriz varr. Hadi bakalım 3 Şubat'a kadar katılmak için buradan buyurun =)

Mor Rimel ve Ahududu Çok Güzel Çekilişler Yapıyorrrr =)

 Selamlar, sevgiler =)
Bir çekiliş postuyla karşınızdayım, blogger olduğumdan beri tek bir çekiliş kazanamamış olmam yıldırmıyor beni görüyorsunuz, gerçi kaç çekilişe katıldım ki =D neyse efendim, gelelim çekilişlerimizeeeeeeeee...



Mor Rimel hindistan cevizli çok güzel bir set veriyor, 9 Şubat'a kadar katılmak için buradan,


Ahududu Tadında Cümleler fotoğrafta gördüğünüz kitapları ve diğerlerini veriyor :) 14 Şubat'a kadar katılmak için de buradan buyrunnnn =)



Bir de bir de, yeni tasarımım hakkında ne düşünüyorsunuz, yani sadece arka plan rengini değiştirdim ama daha iyi olmamış mı beyaz? =)

Sevgiler...

Bir Kadın Ne İster? =)

Günaydınnnnn =)


Buluruz inşallah :)

25 Ocak 2013 Cuma

Minyatür Yün Sepeti Yaptımm =)

Merhabalarrr, malum okulun birinci dönemi bitti, iki haftadır evdeyim, uymaktan, kitap okumaktan başka yaptığım bir şey yok-tu. Ben de bir şeyler yapayım, dedim ve bu fikir geldi aklıma. Ben çok beğendim, hatta annem de çok beğendi bakalım siz ne düşüneceksiniz? :)



Malzemeler:
Plastik bardak,
Hasır ipi,
Yapıştırıcı,
Biraz kumaş,
Maket bıçağı,
Renkli ojeler,
Kürdan,
Çeşitli renklerde ipler.


Plastik bardağı istediğim seviyede kesip, içine biraz pamuk doldurdum. Üzerine de kumaş parçasını yerleştirip boyutuna göre kestim. Kestikten sonra, bardağın dışına yapıştırıcı sürdüm kumaş için ve sabitlemek için ataç kullandım. 


 Yapıştırdığım kumaş kururken ben de bardağın altını hasır ipiyle kaplamaya başladım.





Bardağın tamamını kaplama işlemim bitince renkli iplerden küçük küçük parçalar sardım. Aslında top haline getirmeye çalıştım ama parmaklarım baya acıdı, böyle sarması çok daha kolay. 


İplerimi sardıktan sonra sepetimin içine yerleştirdim ve şişlerimi yapmak için kürdanlarımı alıp ojeyle boyamaya başladım. Kurumalarını bekledikten sonra üzerlerine hafifçe simli oje sürdüm. Sonra da uçlarına boncuk geçirdim. 



Ve işte hazırrrrr :)




Bir Kadın Ne İster? =)

Günayydınnnnnn =)



Ahahah, çok güldüm buna =D

16 Ocak 2013 Çarşamba

Bir Kadın Ne İster? =)

Uzuuuuuun zaman sonra merhabalar efendim =)
Okulum başladığından beri neredeyse hiç yazamıyorum, bu kadar yoğun olabileceğimi tahmin etmemiştim. E bu kadar yoğunken "Hadi şunu yapayım, hadi bunu yapayım!" diyemiyorum tabi, o yüzden de aylardır doğru düzgün bir post yazamadım. Ben de blogumun bu kadar boş görünmesine dayanamayıp "Bir Kadın Ne İster?" köşesi yapmaya karar verdim. Sevgili Hale Pakcan'ın hazırladığı mükemmel karikatürlerle =) Ben her zaman çok eğlenmişimdir okurken, umarım siz de en az benim kadar eğlenirsiniz =)




Sevgiler...



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...