25 Haziran 2012 Pazartesi

Aşka Şans Ver - Sherryl Woods



    Yıllar önce annesi tarafından terk edilmiş olmanın verdiği ıstırapla bir süre sonra New York'a yerleşen Abby, uzun zamandır hayalini kurduğu finans sektöründe nihayet kendine saygın bir yer edinmiş, eşiyle ayrıldıktan sonra ikizleriyle yeni bir düzen kurmuştur. Bir gün, küçük kız kardeşi Jess'ten gelen telefon her şeyi değiştirecek ve eski defterleri yeniden açacaktır.
    Apar topar çocukluğunun ve ilk gençlik yıllarının geçtiği Chesapeake Kıyıları'na dönen Abby, Jess'in boyundan büyük bir işe kalkıştığını görür. Bu da yetmezmiş gibi, yıllar önce terk ettiği eski sevgilisi Trace de kasabaya geri dönmüştür.
    Abby bir yandan ailesinin dağılan parçalarını yeniden bir araya toplamaya çalışırken diğer yandan da geçmişte olup biteni ve Trace'e olan hislerini yeniden tartacaktır.


   Arka kapak yazısı yukarıdaki gibi, kitabın kısa bir özeti gibi diyebiliriz. Bir de sonunda ikinci kitaptan bir kısım var, Chesapeake Kıyıları olacak ikinci kitabın ismi. Yazar kitabın seri şeklinde ilerlemesini istemiş o yüzden ben çok fazla doymadım kitabın finalinde, eksik parçalar vardı, diğer kitaplarda tamamlanacak muhtemelen. Önerim eğer meraklı ve sabırsızsanız kitapların hepsini elde edip öyle okumaya başlayın :) Diğer kitabın ne zaman çıkacağını bilmiyorum o ayrı :) Çevirisi Selen Tekalp tarafından yapılmış.

   Ben daha önce başka bir kitabını okumadım yazarın ama çok fazla romanı varmış. Bir de Beyaz Dizi'lerde kitapları çıkmış. İşte kendisi...


Sevgiler,
İyi günler...
Özge...

5 Haziran 2012 Salı

Kitap Bahçesi'nden Çekiliş Varrr :)

Kitap Bahçesi çok güzel kitaplarla ve ek olarak kozmetik ürünleriyle bir çekiliş yapıyor. Söz konusu kitaplar olunca çekilişe katılmamak olmaz :) Gerçi şu ana kadar katıldığı8m hiç bir çekilişi kazanamadım ama yine de deneyelim belli olmaz değil mi? :)) Aşağıdaki fotoğrafta hediyelerin hepsini görebilirsiniz ve katılmak için buradan buyurun :)
Bol şanslar :)




Bunlar sizin için;
1. Malikanedeki Sırlar - Julıe Hyzy
2. Uyuyana Kadar - S. J. Watson
3. Zıvanasız Denemeler - Yusuf Eradam
4. Akdeniz - Panaıt Istratı
5. Gönül Hanım - Ahmet Hikmet Müftüoğlu
6. Robinon Crusoe - danıel Defoe



Bunlar çocuklarınız, yeğenleriniz ya da komşu çocuklarınız için. Siz bilirsiniz :))
1. Pollyanna - Eleanor H.Porter
2. Heidi - Johanna Spyrı



1. 2 adet İstanbul'lu, kumaş kitap ayracı.
2. Cem Gülbent'in Paradokya ön okuması.
3. Çok şirin, baykuş resimli notebook.



Gelelim kozmetik ve cıncık bıncıklara :)
1. Metal kolye ve küpe. ( Kolye bir kez kullanıldı, küpeler denenmedi bile)
2. 2 adet Nascita duş lifi ( Daha geçen gün yaptığım kozmetred.com alışverişinde eşantiyon olarak geldiler. Ben kullanmıyorum, o yüzden çekilişe koydum.)
3. Oriflame Aqua Rhthm maske. ( Gittigidiyor alışverişimde görmüşsünüzdür, bilenler bilir. Son zamanlarda çekilişlerden kazandığım ve kozmetk sitelerinde hediye gelen maskelerim birikti. Bunu da izleyicilerim için ayırdım. Hiç denemedim, diğer maskelerden fırsatım olmadı.)
4. Nourıshıng Mud Mask çikolatalı maske. ( Son Watsons alışverişimde sizin için özel olarak alındı)
5. Testerler. 
6. Bonbons Flavored Lip Juicer.
7. Rapsodi Shine Lip Gloss.
8. 3 adet Rapsodi oje (Mor, açık pembe ve koyu pembe)
Lip glosslar ve ojelerin hiç biri denenmedi. Çekiliş için özel alındı.

Son katılım tarini 10 Temmuz olarak belirlerdim. Umarım diğer çekilişimde olduğu gibi bu çekilişimde de beni yalnız bırakmazsınız. :) Herkese iyi şanslar.

Takı Panosu :)

   Uzun bir aradan sonra merhabalar :)
Önceki yazılarımdan birinde küpelerimi koyduğum mavi sepeti göstermiştim, kullanımında zorluklar yaşadığım için daha güzel bir fikir gelmişti aklıma ama bir türlü fırsat bulup uygulayamamıştım. Nihayet uyguladım ve şu an sonuçtan çok memnunum. Aslında ben bunun eski bir çerçeveyle yapılanını daha çok beğenmiştim de üşengeç olmak çok kötü bir şey :))

  Gelelim panomuza... Bunu 3 yıl önce falan annem duvarlara bir şeyler yapıştırmama çok kızıyor diye almıştım da kullanmadım çünkü bana göre çok küçüktü, büyük şeyleri seviyorum ben genel olarak ... Geçenlerde temizlik yaparken bir köşeden bu çıktı ve hemen çerçeve fikrini buna uygulamaya karar verdim. Alt kısmına yarımşar santim aralıklarla nokta koyup noktaları belirginleştirdim. Kurşun kalemle çizdiğim için de silince iz kalmadı. Yarımşar santim belirlemiştim aralıkları ama çok fazla kolye kullanmadığım için o kadar deliğe ihtiyacım olmadı ve 1'er santim aralıklı yapmaya karar verdim. Kolyelerle ilgili kısmı bir kaç parmak ezilmesiyle atlattıktan sonra küpelerle ilgili kısma geçtim. Küpeleri asmak için hazır dantel kullandım. Dantelle pano arasında biraz boşluk kalması için çivilere 3 tane beyaz inci boncuk geçirdim öyle çaktım. Aradaki mesafe küpelerin arkasının panoya takılmasına engel oldu, alırken, yerine koyarken çok daha rahat. Bir de duvara astığım için beyaz organze kurdeleden askı yaptım, bağlama yerleri belli olmasın diye de fiyonk diktim :)

Sevgiler...
Özge...








Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...